Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - Barbecue

Een barbecue staat voor sfeer en gezelligheid! Iedereen wordt enthousiast van een goed georganiseerde barbecue. Juist de eenvoud spreekt vaak aan. Een goed stukje vlees of vis, een heerlijke salade, wat stokbrood en kruidenboter en meer heb je eigenlijk niet nodig om met elkaar te genieten. Your Choice Catering Hellevoetsluis biedt barbecues aan voor binnen en buiten gebruik. Zo wordt het altijd een geslaagd feestje!

Altijd een ruim aanbod

Bij Your Choice Catering Hellevoetsluis kennen we twee manieren van barbecueën. Via ouderwetse kolen of op een gasbarbecue. Beiden hebben hun voordelen, de een geeft de voorkeur aan de originele smaak van kolen, de ander kiest voor het gemak van een gasbarbecue. Ons maakt het niet, wij kunnen u beide opties bieden. Wij bieden u een ruim aanbod aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Altijd vers, perfect gemarineerd en professioneel bereid. De salades, stokbrood met kruidenboter en andere bijgerechten maken het geheel helemaal af. Bekijkt u rustig onze barbecuepakketten en mocht u nog meer ideeën hebben, laat het ons dan gerust weten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Gebruiksklaar

Al vanaf 13,50 euro per persoon kunt u uw gasten een fantastische barbecue voorschotelen. De barbecuetoestellen, op gas of op kolen zijn netjes, professioneel en worden gebruiksklaar bij u afgeleverd. Ook de borden, het bestek en alle bijgerechten, zoals stokbrood, kruidenboter en huisgemaakte salades zijn bij de prijs inbegrepen.

Ook voor speciale wensen!

Heeft u speciale wensen, wilt u bijvoorbeeld meer vegetarische gerechten of juist meer vis voor op de barbecue? Laat het ons gerust weten. Wij staan voor u klaar om het voor u te regelen en te realiseren. Ook als u voor uw feest extra koelkasten, partytenten, terrasverwarmers of verlichting nodig heeft, kunnen wij daar allemaal voor zorgen.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder. Een offerte kost u niets en verplicht u ook tot niets.