Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest is vaak een bijzonder feest. Een uitje voor het personeel en voor de directie. Je leert elkaar even op een andere manier kennen en dat kan vaak heel verfrissend werken. Your Choice Catering Hellevoetsluis helpt u graag met de catering van uw bedrijfsfeest. Elk lustrum, jubileum, teamuitje, personeelsdag of bedrijfsevent wordt door ons met zorg samengesteld en verzorgd. Of het nu een groot of klein gezelschap betreft u kunt op ons rekenen!

De heerlijkste hapjes en drankjes

Your Choice Catering Hellevoetsluis verzorgt uw bedrijfsfeest op culinaire wijze met de heerlijkste hapjes en drankjes, desgewenst aangevuld met mooie achtergrondmuziek, een live-optreden of een karaoke-installatie. Wilt u een aankleding in stijl, een partytent bij slecht weer of misschien animatie voor de aanwezige kinderen van uw personeel? Het is allemaal mogelijk. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee. Alles moet en zal tiptop door ons in orde worden gebracht. U weet van te voren waar u aan toe bent en u zult nooit voor verrassingen komen te staan. Wij houden rekening met uw wensen, uw budget en uw voorkeuren.

Wij denken met u mee

Your Choce Catering Hellevoetsluis denkt graag met u mee op welke manier u uw personeel van gerechten wilt voorzien. Wordt het een uitgebreid buffet, wellicht in het thema dat u gekozen heeft? Heeft u liever een echt diner, met een aantal gangen, bereid door een profkok? Gaan de voetjes van de vloer na een gezellige barbecue of wilt u graag een walking dinner en zo tijd en ruimte houden om met iedereen een praatje te kunnen maken? Wij kunnen het allemaal moeiteloos regelen. En we houden natuurlijk altijd goed rekening met uw eigen wensen.

Wij regelen het voor u!

Natuurlijk staan we van Your Choice Catering Hellevoetsluis open voor uw suggesties, u kent het bedrijf tenslotte als de beste en weet precies wat iedereen leuk vindt. Niets is ons te gek, wij kunnen werkelijk alles voor u regelen. Wij passen ons direct aan, denken mee, komen met creatieve oplossingen en zorgen voor de juiste aankleding en de heerlijkst hapjes en drankjes geheel in stijl. Zo wordt het een onvergetelijke dag of avond, één waar u en uw medewerkers nog lang en met veel plezier aan terug zullen denken.

Neem gerust contact met ons op, samen maken we er een mooi en groots feest van. Met onze ervaring, creativiteit en manier van denken komen we er altijd uit. En een offert is altijd gratis en vrijblijvend. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.