Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - bedrijfsopening

Mogen wij u feliciteren? Want u heeft waarschijnlijk binnenkort de opening van uw eigen onderneming. Of u bent eindelijk klaar met de verbouwing en reorganisatie van uw bedrijf en dat moet natuurlijk ook op een gepaste manier gevierd worden. Een opening of heropening van een bedrijf vraagt gewoon om een feestje! Het is een nieuwe frisse start, het begin van iets nieuws en dat moet gevierd worden! Your Choice Catering Hellevoetsluis kan u daarbij perfect van dienst zijn!

Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor degelijkheid, maatwerk, professionaliteit, servicegerichtheid, ervarenheid, flexibiliteit... Your Choice Catering Hellevoetsluis staat voor u klaar, welke wensen u ook heeft voor de opening van uw bedrijf. Wij helpen u met deze nieuwe start door er voor te zorgen dat het openingsfeest een spetterend goed georganiseerd feest zal worden. Dat zal u kracht, energie en moed geven om met deze nieuwe stap door te gaan en er een succes van te maken.

Groot of klein: wij kunnen u van dienst zijn

Of het nu een grootse opening is met honderden gasten of een kleine opening in een intiemere sfeer, Your Choice Catering Hellevoetsluis neemt elke bedrijfsopening serieus. Wij nemen u werk uit handen, wij verzorgen alles tot in de puntjes, wij zorgen voor een feestelijke sfeer en ambiance, wij entertainen desgewenst de gasten van jong tot oud, wij maken de lekkerste hapjes en drankjes voor u en uw gasten klaar. Kortom, het zal een opening worden om nooit vergeten, een echt goed begin van een iets nieuws! En mocht u nog geen idee hebben hoe u het wilt aanpakken, geen nood: wij hebben jarenlange ervaring en we bruisen van de creatieve ideeën.

Hoogste punt viering

Kent u de hoogste punt viering? Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt wordt dat gevierd. Deze viering heet officieel Pannenbier.

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Van dit soort tradities houden we bij Your Choice Catering Hellevoetsluis en we verzorgen ze dan ook graag. Ook u viert een met een opening van uw bedrijf 'hoogtepunt' en we denken graag op een creatieve manier met u mee hoe u uw eigen 'pannenbier' kunt vormgeven.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op via ons gratis telefoonnummer 0800 4890 890 of ga naar het contactformulier voor een kosteloze en vrijblijvende offerte.