Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - buffetten

Wanneer u kiest voor een buffet, is dat altijd een goed idee. Een buffet is een uitstekende manier om al uw gasten te voorzien van heerlijk eten. Men kan zelf nemen zoveel men wilt, wat men wilt en hoe vaak men wilt. De buffetten van Your Choice Catering Hellevoetsluis zijn uiteraard altijd heerlijk vers, gemaakt van producten van hoge kwaliteit en natuurlijk niet versmaden. Ze vallen altijd goed in de smaak. Om je vingers bij af te likken!

Verschillende buffetten

Your Choice Catering Hellevoetsluis biedt veel verschillende buffetten aan. Allemaal even heerlijk en bijzonder. We kunnen u onze 'standaardbuffetten' aanbieden om de keuze voor u iets makkelijker te maken. De gerechten uit deze buffetten zijn uiteraard goed op elkaar afgestemd en met zorg samengeteld. Maar mocht u uw eigen ideeën hebben dan kan dat uiteraard ook.

Neem maar eens een kijkje bij de volgende buffetten, er zit voor elk wat wils bij. En informeer gerust ook naar eventuele aanpassingen en prijzen.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Ook voor themafeesten

U ziet dat u ook met themabuffetten bij ons terecht kunt. Ideaal als u een feest in een bepaald thema geeft. Uiteraard kunnen we nog veel meer dan hier staat aangegeven. Geeft u een feest in een bepaald thema en wilt u de hapjes daar op af stemmen? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee!

Duidelijk en transparant!

Wij houden van duidelijkheid en transparantie! U betaalt bij ons voor serviesgoed en bestek niets extra's. Wilt u materialen bij ons huren, zoals een partytent of een geluidsinstallatie, dan is dat tegen een scherpe prijs altijd mogelijk. We zullen u daar duidelijk over informeren. De prijzen van onze buffetten zijn ook inclusief BTW en schoonmaakkosten.


Neem voor alle mogelijkheden voor uw buffet vrijblijvend contact met ons op. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.