Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - Entertainment

Wilt u dat uw feest echt een onvergetelijke belevenis wordt voor alle aanwezigen? Dan mag een stukje entertainment natuurlijk niet ontbreken. Samen met u maakt Your Choice Catering Hellevoetsluis graag een totaalconcept en zorgen wij ervoor dat het allemaal netjes wordt verzorgd en geregeld. Wat denkt u van een te gek parcours voor uw werknemers? Of een zanger die boel echt goed op weet te zwepen? Of kinderanimatie met bijbehorende oppas, zodat de ouders ook echt kunnen gaan genieten?

Wij houden rekening met uw wensen

Heeft u zelf een mooi idee of suggestie? Wij houden natuurlijk altijd rekening met uw wensen, het is immers uw feest! Samen maken we een mooi draaiboek waarbij echt alle aspecten meegenomen worden, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden. Een feest is pas echt geslaagd als alle gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Het stuk entertainment kunt dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Alles om het u naar uw zin te maken!

Natuurlijk zijn we allereerst een cateraar, over de drankjes en gerechten hoeft u zich nooit zorgen te maken bij Your Choice Catering Hellevoetsluis. Maar we kennen op het gebied van entertainment ook tal van mensen en adressen die hun vak net zo serieus nemen als wij en het geheel naar uw zin willen maken.

Contact

Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Er is zoveel mogelijk, te veel om hier allemaal op te noemen. Samen met u stellen we een plan op. En een offerte is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.