Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - Huwelijk

Gaat u binnenkort trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit prachtige voornemen! Dat moet natuurlijk gevierd worden. U kunt bij Your Choice Catering Hellevoetsluis met een gerust hart de catering van uw trouwdag aan ons overlaten. Wij hebben al bijna vijfentwintig jaar ervaring en elke trouwerij is weer even uniek en bijzonder. Daar dragen we graag een steentje bij door ons best te doen om het voor u zo goed mogelijk te laten verlopen.

Voor de mooiste dag!

Op zo'n prachtige en bijzondere dag moet alles in orde zijn. Van de jurk tot aan de ringen en van de fotograaf tot aan de hapjes en drankjes. Wij regelen het culinaire gedeelte tot in de puntjes.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Van te voren bespreken we alles tot in detail en op de dag zelf kunt u gaan genieten en alles uit handen geven. Wij weten precies hoe we de gasten moet verwennen met lekkere gerechten en heerlijke drankjes.

Wij realiseren uw droomdag!

Natuurlijk heeft u zelf ook veel ideeën voor u eigen bruiloft. Wij horen ze graag en willen u graag helpen alles te realiseren. Er is veel mogelijk, van receptie tot aan een heerlijk buffet. En van een intiem en gezellig diner tot aan een gezellige walking dinner. We bespreken alles van te voren met u door zodat u weet wat u te wachten staat. Op de grote dag zelf hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Voor ons ligt er een draaiboek klaar waarbij we niets aan het toeval overlaten.

Alles kunnen we regelen

Ook de aankleding, bijvoorbeeld slingers, ballonnen en bloemstukken regelt Your Choice Catering Hellevoetsluis moeiteloos voor u. Wilt u entertainment, live-muziek of vermaak voor de kleine kinderen? Wij zorgen ervoor! En de locatie? Ook daar hebben we veel ideeën over. Neem maar eens een kijkje in de lijst. Hij is bij lange na niet compleet, maar het geeft wel een goed beeld wat er allemaal mogelijk is.

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd zonder enige kosten en uiteraard zonder verplichtingen.