Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - materialen

Natuurlijk ligt de nadruk bij ons op de catering, maar wij begrijpen ook wel dat geen enkel feestje echt compleet is zonder een bijzondere styling of een mooie aankleding. Mocht u de catering door ons laten doen, dan kan Your Choice Catering Hellevoetsluis daar altijd bij helpen. Een complete bar voor alle voetbalvrienden bijvoorbeeld, een gouden stoel voor de jarige oma, romantische bloemstukken bij een bruiloft... Noem het maar op en wij kunnen het voor u regelen, vaak voor een hele scherpe en redelijke prijs. Zo wordt uw feestje ook echt úw feestje. Met net dat beetje extra.

Wij regelen het voor u!

Extra sta-tafels, sfeerverlichting, bloemstukken, mooi luxe serviesgoed, extra meubilair... je kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Hellevoetsluis weet er wel een adresje voor. We werken vaak met de beste en grootst leveranciers van Nederland, er hangt dus ook altijd een scherp prijskaartje aan. En dat is wel zo prettig. Bovendien legt u alles bij één en dezelfde organisatie neer, altijd handig en dat maakt de kans op succes nog groter.

Lijst

Kijk hier naar de materialen die wij in ieder geval kunnen bieden en welk prijskaartje daar aan hangt. Zit er iets niet bij wat u toch graag wilt hebben? Laat het ons dan weten, wij gaan ons best doen om het voor u te regelen.

Huurmaterialen (pdf)        

Contact

Ook als u een themafeest wilt geven, is de styling zeer belangrijk. Vraag er ons gerust naar. Wij kunnen vast veel voor u betekenen. Neem contact met ons op via 0800 4890 890 en vraag naar de mogelijkheden. Wij maken ook graag in samenspraak met u een eventuele offerte op. Natuurlijk kosteloos en vrijblijvend. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.