Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - Private dinner

Een private dinner is, de naam zegt het eigenlijk al, een diner met een heel intiem karakter. Op locatie of bij u thuis komt een kok ter plekke een heerlijk maaltijd bereiden. Daar kunt u dan van genieten met uw selecte gezelschap. De kok maakt niet alleen een hoogwaardig culinair diner, hij kan er ook heel gedreven en vermakelijk over vertellen. Dat verhoogt de sfeer aan tafel enorm en zo smaakt al het eten nóg beter!

Groot succes

Your Choice Catering Hellevoetsluis heeft de beste en ook de leukste koks in dienst om zo'n private dinner tot een groot succes te maken. Samen met u stellen we van te voren een exclusief menu samen. Dat kan al vanaf drie gangen, maar meer gangen is natuurlijk ook mogelijk. De kok zet in uw eigen keuken of eventueel met een mobiele keuken als u ergens op locatie bent, zijn beste beentje voor en tovert een prachtmaaltijd te voorschijn. U en uw gasten zullen niet teleurgesteld worden, dat beloven we!

Menu inpressie        

De mogelijkheden zijn talloos

Een private dinner bij Your Choice Hellevoetsluis kan al vanaf een gezelschap van acht personen of vanaf een prijs vanaf 500 euro. Heeft u extra materialen nodig, zoals tafels, meubilair, bloemstukken of kandelaars, dan kunnen we u daarbij helpen. We nemen alles met u van te voren door en zijn altijd open en transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Heerlijk wijn

Wilt u uw private dinner helemaal af maken en prachtige wijnen daarbij schenken die perfect passen bij de gerechten die u geserveerd krijgt? Your Choice Catering Hellevoetsluis heeft een uitstekende wijnkaart, alle wijnen zijn met zorg geselecteerd en uitgekozen. Zit er niets van u gading bij, dan denken we graag met u mee. En als u uw eigen wijn wilt schenken, is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Make a Wish is een stichting die wensen van ernstig zieke kinderen laat uitkomen. Your Choice Catering Hellevoetsluis is de huiscateraar van deze organisatie. Wij ondersteunen deze initiatieven van harte en willen zelf ook graag een steentje bijdragen. Daarom gaat van elke private dinner 15 % naar deze stichting.

Wilt u meer informatie over private dinner en weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.