Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - recepties

Your Choice Catering Hellevoetsluis verzorgt al sinds jaar en dag de catering van recepties. Het is voor u en voor ons heel belangrijk dat zo'n receptie vlekkeloos verloopt en dat iedereen aan zijn trekken komt. U kunt met een gerust hart alles aan ons overlaten. Wij werken met vriendelijk en deskundig personeel die van aanpakken weet en zijn mannetje staat.

De heerlijkste hapjes en drankjes

Of het nu een bedrijfsreceptie, een huwelijksreceptie of andere receptie is, Your Choice Catering Hellevoetsluis doet er alles aan om het zo goed mogelijk te verzorgen, met de heerlijkste drankjes en hapjes te komen en alles netjes en stijlvol te serveren. Al uw eigen wensen nemen we graag mee, wij zijn betrokken en zullen al uw eigen ideeën over uw receptie natuurlijk respecteren. Alle materialen, zoals glazen, servies en bestek zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Wilt u iets extra's zoals sfeerverlichting of een bijzondere styling met bijvoorbeeld bloemstukken, dan kunnen wij dat voor u regelen. Over alles valt met ons te praten en de prijs zal heel schappelijk zijn. We nemen u en uw wensen altijd als uitgangspunt.

Onze borrelassortimenten

Bent u nieuwsgierig wat u van ons kunt verwachten tijdens een receptie, kijk dan hier eens. Er zijn drie standaard borrelassortimenten, waaronder het party assortiment. Bekijk het maar eens rustig, het staat duidelijk beschreven wat we u en uw gasten kunnen serveren. Natuurlijk alles vers en met zorg klaargemaakt en mooi opgediend.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Onze drankenarrangementen

Uiteraard regelen wij ook de drankjes. Ons drankenarrangement is zeer uitgebreid en divers. Wat dacht u van onze actie? Het onbeperkt Hollands assortiment: drie uur lang drank voor slechts 7,50 euro per persoon.

Drankenarrangement        

Wij zijn er voor alles

En natuurlijk is dat nog niet alles, ook extra materiaal, entertainment of de aankleding van uw locatie kunnen wij voor u regelen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte of andere informatie, bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!