Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - walking dinners

Kent u het principe van een walking dinner? Het concept is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. De gerechten worden op kleine handzame borden geserveerd. Het zijn kleine gerechtjes die elkaar afwisselen. Bij elkaar vormen ze een volwaardige maaltijd. Natuurlijk zijn er tal van sta-tafels in de buurt om even het glas neer te zetten. De sfeer is heel ongedwongen doordat men juist rond kan blijven lopen en met iedereen in gesprek kan blijven. Walking dinners worden steeds populairder en ook Your Choice Catering Hellevoetsluis biedt ze aan.

Drie soorten arrangementen

Your Choice Catering Hellevoetsluis heeft al een drie soorten arrangementen gemaakt die perfect zijn voor een walking dinner. De meest heerlijke gerechten komen daar voorbij: warme geitenkaas met honing, ossenhaas met portsaus, gerookte zalm, sushi, carpaccio, spiesjes met groenten of met vlees... Neem zelf maar eens een kijkje:

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Passend drankenarrangement

Daarnaast biedt Your Choice Catering Hellevoetsluis een passend drankarrangement tegen een scherpe prijs. We kunnen bij een walking dinner al een onbeperkt drankenarrangement aanbieden vanaf 7,50 euro p.p. En als het nodig is brengen we een tap, glazen en alle andere benodigde materialen voor u mee. Dit alles is bij de prijs van de drankjes inbegrepen.

Heerlijk dessert

Een heerlijk dessert na afloop van een walking dinner mag uiteraard niet ontbreken. Ook daarin kan Your Choice Catering Hellevoetsluis u van dienst zijn. We verzorgen bijvoorbeeld een fantastisch dessertbuffet, waarbij iedereen zijn vingers zal aflikken. Maar ook andere desserts behoren tot de mogelijkheden.

Genieten!

De gemiddelde prijs voor een walking dinner ligt ongeveer op 30 euro p.p. De kosten voor de kok komen daar nog bij. Deze liggen op 32,50 euro per uur. De borden, het bestek en de servetten leveren wij uiteraard wel gratis en u hoeft op uw feest natuurlijk niet af te wassen. Ook dat doen wij voor u. Het enige wat u moet doen is genieten!

Heeft u nog vragen, laat het ons dan weten. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.