Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hellevoetsluis Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Marconiweg 127
3225 LV Hellevoetsluis
tel. 0181 - 744029

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Hellevoetsluis - wijnproeverij

Een wijnproeverij is een mooi en leerzaam onderdeel van uw feest of evenement. Your Choice Catering Hellevoetsluis biedt wijnproeverijen aan wanneer u de catering en verzorging van uw feest door ons laat doen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje of tijdens een familiereünie. Het is een mooi moment om het aangename met het nuttige te verenigen.

Enthousiast en gedreven

Onze sommeliers zijn net wandelende wijnencyclopedieën, met het verschil dat zij nooit saai en eentonig zijn. Sterker nog, ze zijn zeer enthousiast en kunnen gedreven vertellen over de wijnen die u zult gaan proeven tijdens de wijnproeverij. U zult genieten van hun verhalen en daardoor de wijnen nog meer leren waarderen. Ze nemen u mee op een ontdekkingstocht door middel van een tiental wijnen uit de hele wereld. U zult niet weten wat u proeft!

Bijzondere wijnen proeven

De kosten voor zo'n wijnproeverij liggen op 20 euro per persoon, exclusief de kosten voor de sommelier. Your Choice Catering Hellevoetsluis gaat altijd uit van een minimale besteding van 500 euro. Voor die prijs proeft u dus onder deskundige begeleiding tien verschillende wijnen, krijgt u veel informatie en het duurt het bij elkaar zo'n drie uur. U bent natuurlijk geen vinoloog na afloop van de wijnproeverij, maar reken maar dat u er veel van op zult steken!

Spijzenkaart

Om de wijn nog beter tot zijn recht te laten komen, serveert Your Choice Catering Hellevoetsluis er desgewenst een aantal culinaire hapjes bij. Zo leert u ook welke wijnen bij welke smaken goed tot hun recht komen. Om u een idee te geven wat de kosten daarvan zijn en om wat voor soort gerechten het gaat, hebben we alvast drie assortimenten voor u samengesteld.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Contact

Wilt u meer te weten komen over wijnen en dat tijdens uw feest ook aan uw gasten aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij maken altijd gratis en vrijblijvend een offerte voor u. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.